مـوســسه حقــوقی و مــشاوره

سـالـو فــرانـس

 

برترین و موفق ترین موسسه فرانسوی در زمینه مهاجرت به اروپا

اخذ ویزای توریستی شنگن ، اخذ ویزای تحصیلی بلند مدت بدون مدرک زبان ، مهاجرت کاری و اقامت دائم

مشـاوره رایگان + پذیرش دانشگاه رایگان = تماس با سالوفرانس

اطلاعات تماس

و یا

می توانید برای اخذ مشاوره از طریق نرم افزار های تلگرام ، اینستاگرام و یا فیسبوک از طریق لینکهای زیر اقدام نمایید :

اکانت پشتیبانی تلــگرام

اکانت پشتیبانی فیسبوک

اکانت پشتیبانی اینستاگرام

اطلاعات فردی

تذکر مهم : تمامی اطلاعات به لاتین و بر اساس پاسپورتی که در اختیار دارید ، وارد شود.

مشخصات دوره

توضیحات اضافی

تذکرات مهم :

  • تمامی اطلاعات مورد نظر را به زبان لاتین و مطابق با اطلاعات وارد شده در پاسپورتی که در اختیار دارید ، وارد نمایید .
  • شماره های تماس و همراه و همچنین پست الکترونیک خود را به درستی وارد نمایید ، تا در برقراری تماس با مشکل مواجه نگردید .
  • برای ارسال درخواست جدید ، صفحه را دوباره بارگزاری نمائید .

سطوح زبان :

  • اگر دوره زبان فرانسه نداشته اید و از آن چیزی نمی دانید : سطح صفر
  • اگر حداقل در یک دوره شش ماهه زبان فرانسه آموخته اید :‌ سطح یک
  • اگر حداقل در یک دوره یک ساله زبان فرانسه آموخته اید :‌ سطح ذو
  • اگر حداقل در یک دوره دو ساله زبان فرانسه آموخته اید : سطح سه
  • اگر حداقل در یک دوره سه ساله زبان فرانسه آموخته اید : سطح چهار

دفتر مرکزی موسسه حقوقی و مشاوره سالوفرانس در جا واقع شده است؟

دفتر مرکزی این موسسه در استراسبورگ، فرانسه ؛ پنجمین شهر بزرگ و پرجمعیت فرانسه ، در شمال شرق فرانسه و نزدیک مرز کشورهای آلمان ، سوئیس ، بلژیک واقع شده است.

آیا دریافت مشاوره از موسسه حقوقی و مشاوره سالو فرانس رایگان است ؟

بله ، کاملا ! شما برای شروع با موسسه حقوقی و مشاوره سالو فرانس مشاوره های رایگان دریافت خواهید کرد .

روند اخذ ویزای تحصیلی بلند مدت فرانسه چقدر طول می کشد ؟

با موسسه حقوقی و مشاوره سالو فرانس ، چهل تا شصت روز – پس از عقد قرارداد و دریافت مدارک تحصیلی و شناسایی شما – لازم است تا شما بتوانید ویزای تحصیلی خود را از سفارت فرانسه در تهران دریافت کنید.

آیا ویزای تحصیلی که از سفارت فرانسه دریافت می گردد ، شینگن و چند بار ورود می باشد ؟

بله ! شما با ویزایی که توسط موسسه حقوقی و مشاوره سالوفرانس دریافت می کنید ، می توانید به تمام کشور های محدوده شینگن سفر کنید ؛ همچنین به خاطر مولتی بودن ویزای تحصیلی دریافت شده ، امکان رفت و آمد به کشور خودتان نیز فراهم شده است .

آیا برای دوره های لیسانس ، فوق لیسانس و یا دکترا مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی اجباری است ؟

خیر ! داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی اگرچه یک اولویت مهم و اصلی در روند اخذ ویزای تحصیلی است ، اما موسسه حقوقی و مشاوره سالو فرانس به عنوان یک موسسه فرانسوی شرایط را برای اخذ ویزای تحصیلی بدون نیاز به مدرک زبان برای شما فراهم می کند .

موسسه حقوقی و مشاوره سالوفرانس شرکتی حقوقی و مشاوره برای اخذ ویزای تحصیلی شنگن ،مستقر در استراسبورگ کشور فرانسه بوده و با کادر حقوقی ، مجرب و حرفه ای خود برای اخذ پذیرش دانشجویی از بهترین دانشگاه های فرانسه و محدوده شنگن با موفقیت اقدام می کند و بعد از اخذ پذیرش دانشگاه در تمامی مسیر اقدام برای ویزای شنگن اروپا چگونگی و روند کار و قوانین و ضوابط خاص مرتبط با مصاحبه های دانشجویی ، تکمیل و تحویل مدارک های مورد نیاز سفارت و مصاحبه های مربوط به سفارت کشور اروپایی ، را با شما مرور کرده و شما را همراهی و همیاری می کند .

آدرس دفتر فرانسه :

فرانسه ۶۷۰۰۰ استراسبورگ، خیابان فرانسوآ میتغاند ساختمان ۶۵، موسسه حقوقی و مشاوره سالو فرانس

تــلفن دفتر فرانسه :

 ۰۰۳۳-۷۸۲-۷۷۲-۲۷۴

 ۰۰۳۳-۷۶۸-۶۵۰-۵۶۱

 ۰۰۳۳-۷۸۲-۱۶۹-۷۸۳

 ۰۰۳۳-۷۵۸-۳۴۷-۱۹۹

تــلفن دفتر قرقیزستان :

۰۰۹۹۶-۷۰۱-۵۷۵-۷۰۷

۰۰۹۹۶-۵۵۵-۵۳۴-۳۷۳

تــلفن دفتر قزاقستان :

۰۰۷-۷۰۸-۹۴۳-۵۴۳۵

تــلفن دفتر ژاپن :

۰۰۸۱-۹۰-۳۵-۸۸۶-۱۶۹

تــلفن دفتر ایران :

۰۰۹۸-۹۳۹-۰۸۴-۲۱-۳۰