ویزا و مقررات ورود برای فرانسه

هر دانشجویی که قصد تحصیل در فرانسه را دارد باید مدرکی مبتنی بر داشتن ویزا برای ورود به کشور داشته باشد.برای افراد تابع کشورهای زیر برای اقامتهای کمتر از ۹۰ روز این ویزا لازم نیست:

  • آلبانی
  • آندورا
  • آنتیگوا و باربودا
  • آرژانتین
  • استرالیا
  • اتریش
  • بلژیک
  • بوسنی
  • برزیل
  • بلغارستان
  • کانادا
  • شیلی
  • کاستاریکا
  • باهاماس
  • کرواسی
  • هندوراس
  • نیوزلند
  • اسرائيل
  • ایتالیا
  • سنگاپور
  • انگلستان
  • اسپانیا
  • کره جنوبی
  • نروژ
  • دانمارک
  • ژاپن
  • لیتوانی
  • مکزیک
  • مولدووا (فقط برای صاحبان گذرنامه های بیومتریک)
  • سوئد
  • سوئیس
  • تایوان
  • لهستان
  • ایرلند
  • ایسلند
  • السالوادور
  • ایالات متحده
  • ونزوئلا
  • شهر واتیکان
  • اسلوونی

چندین کشور دیگر نیز وجود دارد که برای اقامت ۹۰ روزه یا کمتر دانشجویان نیازی به ویزا ندارند.اگر کشور شما در لیست بالا ذکر نشده به وب سایت دولت فرانسه برای لیست کامل مراجعه کنید.

اگر در کشورهای لیست شده اقامت ندارید، برای اقامت ۹۰ روزه یا کمتر شما نیاز به یک ویزای کوتاه مدت دارید.همچنین برای اقامت بالای ۹۰ روز باید برای یک ویزای بلند مدت درخواست بدهید.برای دریافت ویزای کشور فرانسه و سایر کشورهای منطقه شینگن باید به مقامات کنسولی فرانسه مراجعه نمایید.

برای درخواست ویزا هزینه صدور و یک پاسپورت با سه ماه اعتبار بیشتر از زمان انقضای اعلام شده طرف مورد نظر لازم است.شما باید فرم درخواست را پر کرده به همراه ۳ قطعه عکس تحویل دهید.اگر شما فردی زیر سن ۱۸ سال هستید، والدین یا سرپرست شما باید فرم را امضا کنند.شما باید در درخواست خود اعلام کنید که قصد تحصیل در فرانسه را دارید چونکه اعلام دلیل درخواست ویزا الزامی است.

در زمان تکمیل در فرم درخواست ویزا توجه داشته باشید که پر کردن تمامی بخش های فرم الزامی است.شما نباید محلی را خالی بگذارید چون این عمل باعث تاخیر در فرایند درخواست ویزا می شود.همچنین اطمینان حاصل کنید که تمامی مدارک لازم را داشته و به همراه فرم درخواست تحویل دهید.بدون این مدارک ممکن است درخواست شما قابل پذیرش نبوده و باعث تاخیر در درخواست شود.

درخواست ویزا می تواند تا ۲ ماه برای تایید به طول بیانجامد بنابراین تمامی اطلاعات لازم را هر چه سریعتر قبل از برنامه ریزی برای راهی شدن، آماده و تحویل دهید.وقتی ویزای شما صادر شود، شما می توانید در مدت زمان کوتاهی آنرا دریافت کنید.اگر درخواست شما لغو شده باشد، پاسپورت شما بدون برچسب ویزا به شما برگردانده خواهد شد.

برای درخواست ویزای اقامت طولانی مدت علاوه بر موارد فوق شما باید دارای پاسپورت مسافرتی که اعتبار آن برای مدت زمان اقامت شما معتبر است داشته باشید.در این مورد هم یک هزینه صدور وجود دارد که اگر درخواست ویزای شما رد هم بشود، برگردانده نخواهد شد.

برای اطلاع از شرایط بروز شده درخواست ویزا به سفارت فرانسه در کشور خود تماس حاصل کنید.